Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HLR-kurs i Stockholm, Göteborg och Malmö
 Utbildning i hjärt- och lungräddning och Första hjälpen

Nu kan du ta del av 151 års erfarenhet från olycksplatser – brandmän och ambulanspersonal har skapat en unik HLR-kurs!

Alla våra instruktörer är brandmän eller ambulans­personal och dessutom certifierade enligt Svenska HLR-rådet.

Sammanlagt har de mer än 151 år erfaren­het av akutsjukvård från olycks­platser. Den kunskapen har paketerats till en unik utbildning som garanterat ger dig rätt kunskap.

Din kunskap räddar liv!
Kunskapen du får ger dig trygghet så du vågar hjälpa till. Din kunskap kommer rädda liv – oavsett om olyckan sker på arbetet eller när du är hemma med familjen. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka, oavsett dina skäl!

Din garanti
Jag är beredd att bevisa allt jag påstår på den här sajten. Boka din HLR-kurs eller beställ din hjärtstartare nu och avgör själv. Om den enligt dig inte lever upp till mina löften så vill jag inte ha dina pengar – och det är oavsett dina skäl! Du får tillbaka vartenda öre. Med andra ord, du riskerar absolut ingenting när du bokar och beställer hos oss. Jag tar all ekonomisk risk så att du kan fatta rätt beslut utan att oroa dig det lilla minsta.

Rekommenderas varmt!
Vi har för fjärde året i rad haft vår årliga utbildning med hjärtochlungräddning.se och vi är väldigt nöjda.


 Det har aldrig varit några problem med hjärtochlungräddning.se trots våra specifika krav och sena ändringar. Trevligt bemötande, snabb återkoppling, otroligt bra och lärorik utbildning och bra utbildare.

Helena Hagman, Housekeeping Manager, Mornington Hotel Stockholm www.mornington.se

Webbutbildning i HLR

Tidsåtgång: ca 15 min
Webbutbildningen är lämplig för dig som vill repetera dina kunskaper I HLR. Det är enkelt, pedagogiskt, billigt och lärorikt. Läs mer >

HLR-grundutbildning

Tidsåtgång: 2 tim 15 min
Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg och hjälpa en person som har satt i halsen. Dessutom får du en demonstration och genomgång av en riktig hjärtstartare. Läs mer >

HLR-repetition


Tidsåtgång: 1 tim
Utbildningen är anpassad för dig som repeterar årligen och vill snabbt fräscha upp minnet. Läs mer >

HLR-utbildning med hjärtstartare

Tidsåtgång: 3 tim
Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg och öva med en hjärtstartare. Du kommer också att lära dig hur du hjälper en person som har satt i halsen.  
 Läs mer >

HLR-barn

Tidsåtgång: 3 tim
Specialanpassad för nyblivna föräldrar, förskolor och andra som har barn i sin närhet. Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg, hjälpa ett barn som har satt i halsen och öva med en hjärtstartare på barndockor.
Läs mer >

Första hjälpen-utbildning och L-ABC

På bara 2 timmar kommer du att lära dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra
Läs mer >

D-HLR utbildning (djupgående)

Tidsåtgång: 4 tim
Den här utbildningen vänder sig till dig som har en hjärtstartare i din närhet samt dem som i sitt yrke kan bli larmade till ett hjärtstopp.
Läs mer >

HLR-instruktör och
HLR-huvudinstruktör


Tidsåtgång: 8 tim
HLR-instruktörsutbildningen ger dig kunskap och tips så att du känner dig trygg i att lär ut, organisera och genomföra en grundutbildning enligt svenska HLR-rådets utbildningsprogram.
Läs mer >

HLR för privatpersoner i grupp

Här kan du boka HLR-kurs  som privatperson för en hel grupp (för ca 12 deltagare). Du kommer att lära dig grundläggande HLR och hur du använder en hjärtstartare. Kursen innehåller teori och praktik med stor vikt på övning där du får prova alla momenten på spädbarn/barn eller vuxendockor. 
Läs mer >